طرز تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون
به گزارش سیکانیوز، کوکوها از آن دسته غذاهای خوش خوراک و پرطرفدار هستند که برای یک وعده سبک و خوشمزه مثل شام یا پیش غذا می توانند سرو شوند. یکی از کوکوهایی که بچه ها خیلی آن را دوست دارند، کوکو سیب زمینی است. در این مقاله برای تهیه این کوکو کمی ابتکار به خرج دادیم و آن را با ژامبون مرغ درست کردیم. شما می توانید بسته به سلیقه تان از ژامبون گوشت یا ترکیب هر دو بهره ببرید. با طرز تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون
- سیب زمینی 500 گرم
- تخم مرغ دو عدد
- ژامبون مرغ یا گوشت 300 گرم
- پیازچه 100 گرم
- پنیر پیتزا پروسس 200 گرم
- آرد سفید به میزان لازم
- آرد سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون
مرحله اول
برای آغاز سیب زمینی ها را آب پز نموده و بعد از این که کمی خنک شدند، پوست کنده و داخل یک کاسه رنده کنید.
مرحله دوم
ورقه های ژامبون را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
مرحله سوم
پیازچه ها را هم به صورت ریز نگینی خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید. سپس میزانی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.
مرحله پنجم
تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ششم
به میزان یک گردو از مواد کوکو بردارید و به یاری دست آن را حالت دهید و داخل یک سینی بچینید. سینی را حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مرحله هفتم
در این فاصله تخم مرغ ها را داخل یک کاسه و آرد سفید و آرد سوخاری را در دو کاسه مجزا بریزید.
مرحله هشتم
بعد از این که کوکوها را از یخچال بیرون آوردید، آن ها را به ترتیب داخل تخم مرغ، آرد سفید و آرد سوخاری بغلتانید.
مرحله نهم
داخل یک تابه میزانی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ گردد.
مرحله دهم
کوکوها را یکی یکی سرخ کنید. داخل سینی یک پارچه تمیز پهن کنید و کوکوها را روی پارچه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته گردد. سپس آن ها را داخل ظرف مناسب سرو کنید.
- برای اطمینان از سالم بودن و کیفیت می توانید خودتان در منزل ژامبون خانگی تهیه کنید.