طرز تهیه مرغ زعفرانی با تلف بسیار خوشمزه و متفاوت

به گزارش سیکانیوز، تِلف یا ترف یا همان قره قروت به عنوان یک الماس پنهان در آشپزی ایرانی، با طعم ترش و شور و عطر دلنشینش به بسیاری از غذاها از جمله مرغ زعفرانی، طعمی بی نظیر می بخشد. این ماده غذایی ارزشمند که از شیر تهیه می گردد، با ایجاد تعادلی بی نظیر در طعم غذا، آن را به یک شاهکار آشپزی تبدیل می نماید. در ادامه، با هم طرز تهیه مرغ زعفرانی با تلف یا مرغ تلفی را آنالیز خواهیم کرد تا بتوانید این غذای لذیذ را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه مرغ زعفرانی با تلف بسیار خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی با تلف

  • سینه و ران مرغ 5-6 تکه
  • پیاز 1 عدد
  • زعفران دم نموده به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • تلف 100-150 گرم
  • کره 50 گرم

طرز تهیه مرغ زعفرانی با تلف

1. تفت دادن پیاز و مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه مرغ زعفرانی با تلف درست مثل طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو این است که ابتدا پیاز را خرد نموده در قابلمه مناسب با روغن تفت دهید تا طلایی گردد. بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و از هر طرف به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.

2. پخت مرغ و اضافه کردن تلف

وقتی مرغ طلایی شد ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید بعد آب جوش را به مقدار ای که روی مرغ ها را بگیرد، به همراه زعفران دم نموده غلیظ به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد تا کاملا نرم گردد. یادتان باشد در قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخت، تلف را در میزان کمی آب جوش حل کنید و به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ یک ربع دیگر بپزد و خوب مزه تلف به خود بگیرد.

نکته: مرغ زعفرانی با قره قروت را همراه با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ زعفرانی با تلف

حالا که طرز تهیه مرغ زعفرانی تِلف را یاد گرفتید، خوب است نکات و فوت وفن های تهیه آن را هم بدانید. دقت داشته باشید که این نکات کوچک، تفاوت بزرگی در نتیجه نهایی ایجاد می نمایند و شما را به یک آشپز حرفه ای تر تبدیل می نمایند.

میزان تلف مناسب برای تهیه مرغ

میزان تلف مورد احتیاج برای تهیه مرغ زعفرانی تلفی را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. اگر دوست دارید طعم ترش بیشتری داشته باشد، می توانید میزان تلف را بیشتر کنید.

نکات مهم برای استفاده از تلف در غذا

برای این که طعم قره قروت بهتر به خورد مرغ برود، می توانید در 15 دقیقه آخر پخت در قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر گردد.

قره قروت به علت خاصیت ترش نمایندگی می تواند طعم سایر مواد غذایی را تغییر دهد. پس قبل از اضافه کردن آن به غذا، میزان کمی از آن را بچشید تا مطمئن شوید که طعم غذا برایتان مناسب است.

روش های مختلف تهیه مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی، یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که روش های تهیه متنوعی دارد. از مرغ زعفرانی ساده گرفته تا انواع مختلفی که با افزودن مواد دیگری مانند کشمش، زرشک یا آلو تهیه می شوند، هر کدام طعم و عطر بی نظیری به غذا می بخشند. برای آشنایی با طیف گسترده ای از دستورالعمل های مرغ زعفرانی، می توانید روش های تهیه مختلف مرغ را در لینک های زیر بخوانید:

  • طرز تهیه مرغ زعفرانی با ماست
  • طرز تهیه مرغ زعفرانی با سس مایونز
  • طرز تهیه مرغ زعفرانی با رب
منبع: کتاب کاله
انتشار: 23 مرداد 1403 بروزرسانی: 23 مرداد 1403 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1372

به "طرز تهیه مرغ زعفرانی با تلف بسیار خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ زعفرانی با تلف بسیار خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید