طرز تهیه بستنی بادام ???? به 3 روش با ثعلب، بدون ثعلب و با قهوه

به گزارش سیکانیوز، بستنی بادام از است که با چاشنی ها و میوه های مختلف می توانید به آن طعم های متنوع و جذابی اضافه کنید. بستنی بادام را می توانید به عنوان برای مهمانی ها یا یک عصرانه ساده تهیه و آن را سرو کنید. در این مقاله از سرویس در 3 روش طرز تهیه بستنی بادام با ثعلب، بستنی بادام بدون ثعلب و بستنی بادام با قهوه را به شما آموزش خواهیم داد و فوت و فن های دستور تهیه بستنی بادام را خواهیم گفت.

طرز تهیه بستنی بادام ???? به 3 روش با ثعلب، بدون ثعلب و با قهوه

طرز تهیه بستنی بادام بدون ثعلب

زمان آماده سازی مواد بستنی: 1 ساعت

زمان آماده سازی بستنی بادام: 3 ساعت

مواد لازم برای تهیه بستنی بادام بدون ثعلب

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

بادام: 1 لیوان دسته دار فرانسوی

خامه: 3 لیوان دسته دار فرانسوی

آرد: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1/2 قاشق چای خوری

شیر پرچرب: 3 لیوان دسته دار فرانسوی

مراحل طرز تهیه بستنی بادام ساده

برای درست کردن بستنی بادام ساده باید مواد بستنی را با هم ترکیب نموده و بعد روی حرارت ملایم قرار دهید. در آخر خامه و پودر بادام را اضافه کنید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرید. برای ادامه مراحل تهیه، دستورالعمل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: شکر، آرد، نمک و تخم مرغ را مخلوط کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی بادام، شکر، آرد، نمک و تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با همزن کاملا بزنید تا یکدست شوند. سپس شیر را به تدریج و طی چند مرحله به آن اضافه کنید.

مرحله دوم: مایه بستنی بادام را حرارت دهید

در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بخار گردد. سپس روی قابلمه یک صافی بگذارید و ظرف حاوی مایه بستنی بادام را داخل صافی بگذارید تا حرارت غیر مستقیم به به آن بخورد. به مدت 30 دقیقه مواد را به صورت مداوم به هم بزنید تا کمی بپزند و غلیظ شوند.

مرحله سوم: خامه و پوره بادام را اضافه کنید

حرارت را بعد از نیم ساعت قطع کنید و اجازه دهید مایه به دست آمده از دما بیفتد و خنک گردد. سپس بادام را در مخلوط کن یا آسیاب کن بریزید تا پوره گردد. خامه و پودر بادام را در این مرحله از طرز تهیه بستنی بادام و بعد از خنک شدن مایه بستنی اضافه نموده و کمی هم بزنید تا یکدست گردد.

مرحله چهارم: بستنی را در فریزر یا بستنی ساز بگذارید

اگر بستنی بادام را می خواهید در بستنی ساز درست کنید، مایه بستنی را در بستنی ساز بریزید و درجه آن را تنظیم کنید تا بستنی آماده گردد. در غیر این صورت، مایه بستنی را در قالب یا ظرف استیل بریزید و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. هر 30 دقیقه یک بار بستنی را با قاشق هم بزنید تا بافت پوک بگیرد. بعد از 3 تا 4 ساعت بستنی بادامی شما آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی زعفرانی سنتی

طرز تهیه بستنی بادام با ثعلب

زمان آماده سازی مواد: 45 دقیقه

زمان آماده سازی بستنی بادام: 3 ساعت

مواد لازم برای تهیه بستنی بادام با ثعلب

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

ثعلب: 1 قاشق چای خوری

بادام: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

خامه: 5 لیوان دسته دار فرانسوی

شیر: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

آرد سفید : 4 قاشق سوپ خوری

نمک: 1/2 قاشق مرباخوری

اسانس پرتقال: 2 قاشق سوپ خوری

مراحل طرز تهیه بستنی بادام با ثعلب

در این روش از تهیه بستنی بادام، از ثعلب استفاده می گردد و خامه به کار نمی رود. مواد بستنی را باید به ترتیب با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از آماده شدن مایه بستنی، آن را در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. برای جزییات بیشتر، مراحل طرز تهیه بستنی بادام را ادامه دهید.

مرحله اول: مواد را با هم ترکیب کنید

در یک کاسه شکر، آرد و نمک را بریزید و تخم مرغ ها را هم بشکنید. مواد را با هم ترکیب کنید و بزنید. شیر را به این مواد اضافه کنید و آن را بزنید تا یکدست گردد. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و کاسه را روی سطح آب بگذارید طوری که آب به داخل کاسه نفوذ نکند. مواد بستنی را به مدت 30 دقیقه روی حرارت به هم بزنید.

مرحله دوم: مایه بستنی بادام را روی حرارت بگذارید

در این مرحله، ثعلب را اضافه کنید و هم بزنید تا با دیگر مواد ترکیب گردد. سپس ظرف را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد گردد. اسانس پرتقال و بادام های کوبیده شده را به مواد بستنی اضافه کنید تا کمی غلیظ و سفت شوند. در نهایت طرف حاوی مایه بستنی را در فریزر قرار دهید و هر 30 دقیقه یک بار مواد را هم بزنید و دوباره به فریزر برگردانید. 3 تا 4 ساعت بعد، بستنی شما آماده سرو است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی شلیل اسکوپی و یخی

طرز تهیه بستنی بادام با قهوه

زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت

زمان آماده سازی بستنی: 5 ساعت

مواد لازم برای تهیه بستنی بادام با قهوه

قهوه: 2 قاشق سوپ خوری

شکر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی

زرده تخم مرغ: 8 عدد

خامه: 500 گرم

شیر پرچرب: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

بادام: 100 گرم

مراحل طرز تهیه بستنی بادام با قهوه

در روش تهیه بستنی بادام با قهوه، مایه بستنی را با موادی که در دسترس دارید تهیه کنید. سپس آنها را در قالب بریزید و در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. بستنی بادام بعد از 4 یا 5 ساعت آماده سرو می گردد. برای تهیه این بستنی، مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: شیر و قهوه را بجوشانید

در ابتدا، در یک کاسه، شیر و قهوه را با هم ترکیب کنید و آنها را بجوشانید. زرده های تخم مرغ را از سفیده جدا نموده و آن ها را با شکر بزنید تا کاملا سفت و کشدار شوند. سپس قهوه و شیر جوشیده را به آرامی و طی چند مرحله به زرده ها اضافه کنید و مواد را هر بار به هم بزنید تا تخم مرغ نبندد.

مرحله دوم: مواد بستنی بادام را با هم مخلوط کنید

در یک کاسه مقداری یخ بریزید و خامه را در یک ظرف جدا قرار دهید. ظرف خامه را روی یخ ها بگذارید تا سرد شوند. بعد از سرد شدن قهوه و تخم مرغ، آنها را داخل خامه بریزید و مواد را به هم بزنید. نصف بادام بو داده را با گوشتکوب خرد کنید و به مایه بستنی بادام اضافه کنید.

مرحله سوم: مایه بستنی را در فریزر بگذارید

مایه بستنی را در قالب بریزید و آن را در فریزر قرار دهید. به مدت 5 ساعت مواد را در فریزر بگذارید و هر 30 دقیقه یک بار آنها را هم بزنید تا آماده گردد. سپس مایه بستنی را با قاشق اسکوپ در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با بادام های به جای مانده تزیین و سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه بستنی بادام

*مقدار شکر مورد استفاده در بستنی بادام را می توانید بنا به طبع و مزاجتان کمتر با بیشتر در نظر بگیرید.

*در صورت دلخواه می توانید به جای شکر، از عسل در بستنی بادام بهره ببرید.

*برای تزیین روی بستنی بادام می توانید از برش های میوه های مختلف، انواع مغزها، پودر کاکائو، شکلات مایع و … بهره ببرید.

*بستنی بادام را می توانید در قیف مخصوص بستنی به صورت بستنی قیفی سرو کنید یا آن را به صورت اسکوپی در ظرف سرو بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی لواشک خانگی

سوالات متداول

چه کار کنیم که بستنی بادام یخ نزند؟

برای جلوگیری از بافت یخی بستنی بادام، بعد از اینکه بستنی را در فریزر گذاشتید، هر 30 دقیقه یک بار آن را هم بزنید و دوباره به فریزر برگردانید. این کار را 5 تا 6 بار انجام دهید.

چه کار کنیم که بستنی بادام کشدار گردد؟

برای کشدار شدن بافت بستنی بادام، از ثعلب و خامه در آن بهره ببرید. هر چند این دو ماده کالری و چربی زیادی دارند ولی هم طعم بستنی را قوی می نمایند و هم بستنی کشدار می گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 10 شهریور 1401 بروزرسانی: 10 شهریور 1401 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1181

به "طرز تهیه بستنی بادام ???? به 3 روش با ثعلب، بدون ثعلب و با قهوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی بادام ???? به 3 روش با ثعلب، بدون ثعلب و با قهوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید