تور استانبول ارزان: طرز تهیه استانبولی با مرغ

به گزارش سیکانیوز، در دستور تهیه استانبولی پلو می توانید مقداری دارچین بسته به سلیقه تان به مواد بیفزایید.

تور استانبول ارزان: طرز تهیه استانبولی با مرغ

بهترین تجربه سفر را با تور استانبول ارزان در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذا های خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه می گردد. یکی از خوبی های این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام می گردد و نیازی به کثیف کردن ظرف های مختلف نیست.

بعد از این که پیاز، گوجه، رب و سیب زمینی را تفت دادید برنج و آب را در همان قابلمه میریزید و می گذارید تا دم بکشد. در این مطلب، اما طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ را آموزش داده ایم.

سینه مرغ فیله شده: 400 گرم

برنج: چهار پیمانه

سیب زمینی: سه عدد

گوجه فرنگی: چهار عدد

پیاز: یک عدد بزرگ

رب: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به اندازه لازم

ادویه پلویی و ادویه کاری: به اندازه لازم

ادویه کاری و پودر سیر: به اندازه لازم

زعفران: به اندازه لازم

1- ابتدا برنج را با کمی آب و نمک از پیش خیس کنید. سپس تابه مناسبی را انتخاب و پیاز ها را به شکل نگینی خرد کنید و داخل تابه همراه با کمی روغن تفت داده تا طلایی رنگ شوند.

2- در این مرحله از طرز تهیه استانبولی، به آن مرغ را بیفزایید و تفت داده تا رنگ مرغ نیز تغییر کند و بعد به آن پودر سیر، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه بیفزایید و تفت دهید.

3- حالا گوجه فرنگی ها پس از شستن با یاری گوشت کوب برقی با داخل میکسر له نموده و یا آن را رنده کنید و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید سینه مرغ پخته گردد و سیب زمینی را پس از شستن به شکل نگینی خرد نموده و همراه با کمی روغن سرخ کنید.

4- حالا برنج را روی حرارت گذاشته و آن را یه کم زنده تر برداشته و بعد از کشیده شدن آب پوره گوجه فرنگی به آن سیب زمینی سرخ شده افزوده و به منظور خوش رنگ تر شدن یک قاشق غذا خوری رب بیفزایید و بعد از کمی تفت دادن زیره سبز، ادویه کاری و زعفران به مواد بیفزایید.

5- در مرحله پایانی برنج را آبکش نموده و کف ظرف اندازهی روغن ریخته و کف ظرف سیب زمینی یا ته دیگ نان بگذارید و برنج را در دو مرحله ریخته و لابه لای برنج مواد استانبولی تهیه شده بریزید و روی آن ادویه پلویی پاشیده سپس اجازه دهید برنج دم بکشد.

► نکاتی که می توانید برای خوشمزه شدن استانبولی پلو بهره ببرید:

1. در دستور تهیه استانبولی پلو می توانید اندازهی دارچین بسته به سلیقه تان به مواد بیفزایید.

2. از پودر گوجه فرنگی نیز می توانید بهره ببرید.

3. در آخر پخت به منظور خوشمزه تر شدن پلو می توانید از روغن کرمانشاهی یا کره بهره ببرید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرادید
انتشار: 5 خرداد 1401 بروزرسانی: 5 خرداد 1401 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1098

به "تور استانبول ارزان: طرز تهیه استانبولی با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور استانبول ارزان: طرز تهیه استانبولی با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید