کاهش اشتها و کنترل دیابت با انواع نشاسته!
به گزارش سیکانیوز، مواد غذایی حاوی نشاسته های مقاوم به سرعت به قند تجزیه نمی شوند. همچون فیبر، نشاسته های مقاوم تمایل دارند بدون تغییر زیاد به وسیله دستگاه گوارش حرکت نمایند و به ایجاد باکتری های روده مفید یاری می نمایند.

مواد غذایی مانند سیب زمینی و موز کمی نارس، حاوی نشاسته مقاوم هستند که دارای بعضی فواید و بدون عوارض جانبی مضر هستند.
به گزارش هلث لاین؛ طبق نتایج یک مطالعه در سال 2017 در بنیاد علوم بریتانیا، این نشاسته ها ممکن است به افراد یاری نمایند کمتر غذا بخورند و بعلاوه سلامت روده و کنترل قند خون را بهبود بخشند.
یک آنالیز در سال 2022 که تاثیر نشاسته های مقاوم را بر روی بزرگسالان مبتلا به پیش دیابت و دیابت تجزیه و تحلیل می نماید، اعلام کرد که قبل از نتیجه گیری باید مطالعات بیشتری انجام گردد.
سیب زمینی ها
برنج
نان
ماکارونی
غلات
این مواد غذایی بخش مهمی از یک رژیم غذایی مغذی بوده و به طور معمول حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی مانند فیبر، آهن، کلسیم و ویتامین های B هستند.
پس از مصرف، غذا های نشاسته ای به سرعت به قند تجزیه می شوند که بدن می تواند بلافاصله برای انرژی از آن استفاده کند.
مواد غذایی حاوی نشاسته های مقاوم به سرعت به قند تجزیه نمی شوند. همچون فیبر، نشاسته های مقاوم تمایل دارند بدون تغییر زیاد به وسیله دستگاه گوارش حرکت نمایند و به ایجاد باکتری های روده مفید یاری می نمایند.
لوبیا
عدس
نخود خشک
موز های سبز
نشاسته مقاوم می تواند به طور طبیعی هم تشکیل گردد. مانند زمانی که غذا های نشاسته ای مانند سیب زمینی و ماکارونی پخته شده و سپس خنک می شوند.
همان طور که گفته شد، نشاسته مقاوم در روده کوچک هضم نمی گردد. در عوض، در روده بزرگ تخمیر می گردد، زنجیره های اسید چرب کوتاه فراوری می نماید و در اصل به نوعی فیبر تبدیل می گردد.
این زنجیره های اسیدی به عنوان منبع انرژی برای سلول های روده بزرگ عمل می نمایند.
افزایش اسید های چرب در روده بزرگ ممکن است به جلوگیری از تشکیل سلول های غیرطبیعی در روده یاری کند.
این تعامل می تواند یک مزیت بالقوه برای مبتلایان به دیابت نوع 2 داشته باشد.
علاوه بر این شواهدی وجود دارد که نشاسته مقاوم ممکن است سلامت روده را بهبود بخشد و با تحریک انتشار هورمون های روده ای که اشتها را سرکوب می نمایند، گرسنگی پس از غذا را کاهش دهد.
مصرف منظم غذا های مملو از نشاسته مقاوم، همراه با اندازه زیادی میوه، سبزیجات و آجیل می تواند سلامتی را بهبود بخشد.
منبع: فرادید