طرز تهیه خورشت ماست اصفهان

به گزارش سیکانیوز، خورشت ماست یکی از غذاهای سنتی و محبوب اصفهان است که می توانید به آسانی آن را در منزل خود تهیه کنید. خورشت ماست را معمولا به عنوان دسر یا پیش غذا سرو می نمایند. از مهم ترین مواد برای تهیه خورشت ماست می توان به گوشت گوسفندی، ماست چکیده، پیاز و زرده تخم مرغ اشاره نمود. در این مقاله از مجموعه مقالات خبرنگاران مگ طرز تهیه خورشت ماست را برای شما توضیح داده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورشت ماست اصفهان

مواد لازم برای تهیه خورشت ماست اصفهان (برای 4 نفر)

عنواناندازه
گوشت گردن گوسفندی400 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
ماست چکیده1 کیلوگرم
زرده تخم مرغ2 عدد
شکر1 پیمانه
زعفران1 قاشق چای خوری
نمکبه اندازه لازم
گلاب2 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادامبه اندازه دلخواه
زردچوبه و فلفل سیاهبه اندازه لازم

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه دسر ماقوت زعفرانی؛ دسر سنتی ولذیذ شهر مشهد

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه انواع دسر با هلو مناسب تابستان

طرز تهیه خورشت ماست

ابتدا گوشت گردن را خوب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن جمع گردد. سپس گوشت را همراه با پیاز خرد شده یا رنده شده و فلفل سیاه در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخته شدن گوشت را ریش ریش نموده و استخوان ها را از آن جدا کنید.

ماست چکیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی یا همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست گردد. زرده های تخم مرغ را به ماست اضافه کنید و مجدد مواد را هم بزنید. گوشت را به مواد اضافه نموده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زعفران دم کشیده را به مواد اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته و مدام مواد داخل آن را هم بزنید تا ماست بجوشد. دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد. پس از به جوش آمدن خورشت، گلاب را به آن اضافه کنید. سپس خورشت را از روی حرارت بردارید. خورشت ماست شما آماده است. نوش جان.

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه 5 دسر مجذوب نماینده که باید در خانه درست کنید

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه شله زرد

نکات تکمیلی طرز تهیه خورشت ماست

  • خورشت ماست را می توانید با خلال پسته یا بادام تزیین کنید.
  • برای خوش رنگ تر شدن و خوش طعم تر شدن خورشت ماست می توانید از زعفران بیشتری بهره ببرید.
  • بهتر است از ماست چکیده شیرین بهره ببرید.
  • 24 ساعت قبل از سرو خورشت ماست را آماده نموده و در یخچال قرار دهید تا شکل بهتری داشته باشد.

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه دسر انبه و کاستارد

سخن آخر

خورشت ماست اصفهان یکی از خوراکی های مخصوص اصفهان و مورد علاقه افراد مختلف است. در تهیه خورشت ماست از ماست چکیده، گوشت گوسفند و زرده تخم مرغ استفاده می گردد. برای عطر و طعم بهتر این پیش غذا از گلاب و برای خوش رنگ تر شدن آن از زعفران استفاده می نمایند. خورشت ماست، مانند ماست یا کاسترد، سرد سرو می گردد. پخت این خورشت حداکثر به 90 دقیقه زمان احتیاج دارد.

سوالات متداول

1. آیا می توان از گوشت مرغ به جای گوشت گوسفند استفاده کرد؟

بله می توانید از سینه مرغ به جای گوشت گوسفندی بهره ببرید.

2. آیا می توان از ماست ساده به جای ماست چکیده استفاده کرد؟

بله ولی بهتر است برای غلیظ تر شدن خورشت ماست از ماست چکیده بهره ببرید.

3. خورشت ماست به صورت سرد سرو می گردد یا به صورت گرم؟

خورشت ماست معمولا به صورت سرد سرو می گردد. پیشنهاد می کنیم 24 ساعت قبل از سرو، این دسر را آماده نموده و در یخچال قرار دهید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 10 مرداد 1403 بروزرسانی: 10 مرداد 1403 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1370

به "طرز تهیه خورشت ماست اصفهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت ماست اصفهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید