خوردن لیمو عمانی داخل غذا خطرناک است؟
به گزارش سیکانیوز، صدا و سیما/ دکتر حمزه سام دلیری، متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیمو عمانی هایی که به عنوان طعم دهنده طبیعی به غذاها افزوده می گردد، گفت: لیمو عمانی در زمان طبخ، مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب می نماید و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمی گردد.

با تور عمان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط آشنا شوید.
آقای دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی توضیح داد: لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها اضافه نموده می گردد تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن یاری کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل نموده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می نماید.
او اضافه نمود: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب می نماید چرب ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه می کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و بعضی غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز گردد؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
این متخصص طب سنتی درباره نحوه استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه می گردد این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا اضافه نموده گردد، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نگردد، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
منبع: همگردی