8 خوراکی که متخصصان تغذیه نمی خورند!

به گزارش سیکانیوز، ایرنا/ بعضی از مواد خوراکی مغذی، ضررهایی نیز دارند. سر جمع، آسیب هایی که به بدن می رسانند بیشتر اثرات مثبت مقدار مواد مغذیی موجود است؛ اما چرا ما این 10 منابع غذایی را با نام های مواد مفید در آنها می شناسیم در حالی که اینطور نیست. مواد تشکیل دهنده دیگری نیز در این محصولات موجود است که نیابد نادیده گرفته شوند.

8 خوراکی که متخصصان تغذیه نمی خورند!

1. کره بادام زمینی کم چرب

بهتر است نموده بادام زمینی پر چرب را بخرید؛ زیرا در حالت طبیعی این مغز برای بدن ما مفید است. در کره های بادام زمینی کم چرب، موادی از جمله شکر به مقدار زیاد یا شیرین کننده های مصنوعی و مواد زیان آور دیگری برای جبران مزه به کار گرفته می شوند.

2. پنیر

بله درست خواندید. پنیر را در دنیای مدرن امروزه همه به عنوان یک منبع مهم کلسیم می شناسند در حالی که پنیر کالری و نمک بالایی دارد که موجب چاقی و افزایش فشار خون می گردد. اگر به دنبال کلسیم و محکم کردن استخوان ها هستید بادام خام بخورید.

3. غذاهای فیریز

این موضوع زمانی مطرح می گردد که شما مجبور به انتخاب بین غذای بیرون و خانگی هستید. سپس به این فکر میفتید از بیرون غذای یخ زده تهیه کنید و خودتان در خانه آن را گرم یا سرخ کنید. خیال می کنیم اینگونه به بدن مان لطف نموده ایم در حالی که ما داریم مقدار بالایی از آرد، نمک و مواد نگهدارنده را وارد بدن مان می کنیم.

4. کمپوت میوه ها

عادت نموده ایم برای کسانی که مریض هستند کمپوت میوه می بریم. کمپوت های میوه مقدار زیادی شکر و مواد نگهدارنده دارند. بهتر است از این پس به جای انواع کمپوت ها، میوه های تازه بخریم.

5. لبنیات پاستوریزه

اغلب به این دلیل شیر پاستوریزه مصرف می کنیم که اثرات هورمون های تزریقی به گاو، در فرآیند پاستیرازیسیون از بین می رود. در حالی که اثرات هورمون ها با داروهای ضدباکتری که به گاوها، از بین می رود و فرآیند پاستیرازیسون تنها میکروب های خوب را از بین می برد.

6. شیر کم چرب

شیر پر چرب، سیستم عصبی بدن را بالانس می نماید و ویتامین های شیر را به مقصد مناسب در بدن می رساند. ضمناً شیر قوچ یا گوسفند عملکرد بهتری نسبت به شیر گاو در بدن دارند.

7. توت فرنگی های غیر ارگانیک

سالانه آفت کش های بسیاری برای مزارع توت فرنگی خریداری و مصرف می گردد. محصولات توت فرنگی این مزارع با سایزهای عظیم عجیب و غریب، که هیچ شباهتی به فواید توت فرنگی های ارگانیک ندارند برداشت می شوند.

8. کنسرو سوپ ها

خوشبختانه آشپزهای آماتور هم می توانند سوپ بپزند. پس بهتر است در خانه دست به کار شوید، به جای تهیه سوپ های کنسروی. کنسرو سوپ ها سرشار از نمک است که موجب انواع بیماری های قلبی، عروقی و فشار خون بالا می شوند.

منبع: همگردی
انتشار: 14 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 98

به "8 خوراکی که متخصصان تغذیه نمی خورند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 خوراکی که متخصصان تغذیه نمی خورند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید