چرا باید خاکشیر بخوریم؟
به گزارش سیکانیوز، خاکشیر اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش و نیکو کننده رنگ چهره است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی درباره خواص خاکشیر، گفت: خاکشیر بذر گیاه است که معمولا در صحرا ها و نقاط مختلف دیده می گردد.
وی ادامه داد: دو مدل از خاکشیر در کشور داریم که یکی بزرگتر و یکی کوچکتر است. بذر گیاه خاکشیر دارای مزاج گرم و تر است، اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش، نیکو نماینده رنگ بوده و چهره را بهتر می نماید.
این متخصص طب سنتی بیان داشت: خاکشیر سردی گوارش را از بین می برد، لینت مزاج بوده و اگر همراه با شیر مصرف گردد، چاق نماینده است.
مسعودی اضافه کرد: خاکشیر سم زدا بوده و قابلیت دارد تا ادویه سمی را از بدن دفع کند؛ متاسفانه هر آنچه که امروزه مصرف می کنیم بخش هایی از سموم را دارد و خاکشیر از بذر هایی است که بیشتر جامعه احتیاج به استفاده آن را دارند.
وی با بیان اینکه سوداوی مزاج ها نیز می توانند از این بذر استفاده نمایند، متذکر شد: خاکشیر برای بیماری های زنان قابل استفاده است؛ البته باید بدانیم مصرف زیاد آن می تواند سردرد ایجاد کند.
منبع: خبرگزاری دانشجو