معرفی خوشمزه ترین صبحانه های ترکی

به گزارش سیکانیوز، صبحانه های سنتی ترکیه

مردم ترکیه عاشق غذاخوردن هستند و صبحانه برایشان مهم ترین و اصلی ترین وعده غذایی است. اگر به شهرهایی مثل استانبول، وان، آنتالیا و کوش آداسی سفر کنید کاملا این موضوع را احساس خواهید کرد. در ترکیه صبحانه بسیار مفصل برگزار می گردد و تعداد مخلفات صبحانه های ترکی آنقدر زیاد است که برایتان سینی صبحانه می آورند. در این مطلب می خواهیم در خصوص صبحانه های ترکی صحبت کنیم و خوشمزه ترین غذاهایی را که ترک ها برای صبحانه می خورند به شما معرفی کنیم. در این مطلب خوشمزه همراه خبرنگاران باشید.

معرفی خوشمزه ترین صبحانه های ترکی

صبحانه های ترکی: شاهانه، مفصل و خوشمزه!

صبحانه در زبان ترکی کهوالتی (Kahvalti) نامیده می گردد. کهوالتی در لغت به معنای قبل از قهوه است و همین موضوع اهمیت قهوه را در فرهنگ ترکی نشان می دهد. با این حال، ترک ها موقع صبحانه اغلب چای می خورند و قهوه را در مواقع دیگر و همراه با باقلوا و … می خورند. یک سینی صبحانه سنتی در ترکیه شامل نان، کره، مربا یا عسل، انواع زیتون، گوجه، خیار، پنیر، ماست، آب میوه، گاهی تخم مرغ و چای یا قهوه است! در رستوران ها و کافه های ترکیه معمولا صبحانه را به صورت بوفه و سلف سرویس ارائه می نمایند تا هرکس هرچیزی که دلش خواست انتخاب کند. البته باید این را هم بگوییم که کهوالتی یا صبحانه سنتی ترکی بسیار مفصل است و امروزه بیشتر ترک ها هر روز نمی توانند اینطور صبحانه بخورند. مشغله و گرفتاری های زندگی مجالی برای چنین صبحانه مفصلی باقی نمی گذارد و شاید در روزهای تعطیل فرصتی برای برگزاری سنتی انواع صبحانه های ترکی باشد. ترک ها در روزهای هفته معمولا بورک یا سیمیت همراه با چای یا قهوه می خورند.

اکمک | Ekmek

نان را در زبان ترکی اکمک می گویند و شامل انواع مختلفی از نان می گردد. نان سنتی ترکیه از آرد سفید تهیه می گردد و اغلب دو بار در روز طبخ می گردد تا همواره تازه باشد. از جمله نان های ترکیه می توان ، نان با آرد سبوس دار و سیمیت معروف را می توان نام برد.

سینی پنیر، سبزیجات و مرباجات

اگر در سفر به ترکیه در هتل اقامت داشته باشید موقع صبحانه با سینی مشهور صبحانه ترکی آشنا خواهید شد. ساده ترین و سنتی ترین شکل صبحانه های ترکی همین سینی است که از پنیر، خیار، گوجه و انواع زیتون را همراه با مربا، عسل و … در کنار انواع نان های تازه و داغ تشکیل می گردد. ماست، تخم مرغ آبپز، مربای خانگی و … هم گاهی در سینی صبحانه ترکی گنجانده می گردد.

منمن | Menemen

یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ترکی غذایی به نام منمن است. منمن تقریبا همان املت است که به شیوه ای بسیار خوشمزه و خوش طعم آماده می گردد. البته هر رستورانی ممکن است ترکیبات متنوعی در تهیه منمن استفاده کند اما به طور کلی منمن از ترکیب گوجه و فلفل و تخم مرغ هم زده شده آماده می گردد. حجم گوجه در منمن باید آنقدر باشد که رنگ قرمزی به منمن بدهد و استفاده از فلفل هم طعم تند و تیز و خوشمزه ای به منمن می دهد. یک بشقاب املت ترکی همراه با چای صبحانه ای خوشمزه و کامل خواهد بود.

بورک | Börek

بورک یکی از محبوب ترین انواع صبحانه های ترکی است و همواره به صورت داغ و تازه سرو می گردد. بورک یک جور شیرینی یا نان شکم پر است و داخلش با انواع مواد غذایی مثل پنیر، سبزیحات و گوشت چرخ نموده پر می گردد. در سفر به ترکیه بورک را در شکل ها و مقدار های مختلفی می توانید ببینید و هر رستوران و کافه ای آن را به سبک و سیاق خاص خود تهیه می نماید. بورک همراه با چای که در استکان های ترکی سرو می گردد صبحانه ای لذیذ و هوس برانگیز است.

سوسیس تخم مرغ ترکی | Sucuklu Yumurta

یکی دیگر از انواع صبحانه های ترکی سوسیس تخم مرغ است. این نمیروی خوشمزه در کنار منمن جزء خوشمزه ترین غذاهای تخم مرغی در ترکیه هستند و برای صبحانه بسیار مناسبند. سوسیس ترکی بسیار خوش طعم و تند است و در کنار تخم مرغ ترکیبی بسیار دلچسب ایجاد می نماید. برای تهیه سوسیس تخم مرغ معمولا سوسیس ها دور تا دور ماهیتابه می چینند و بعد تخم مرغ ها را وسط آن می شنمایند. در رستوران های ترکیه سوسیس تخم مرغ را اغلب همراه با زیتون، پنیر سفید (شبیه به فتا)، خیار و گوجه و صد البته یک استکان چای یا قهوه سرو می نمایند.

گزلمه | Gozelme

گزلمه هم یکی دیگر از خوش طعم ترین صبحانه های ترکی است. گزلمه نوعی نان گرد و بزرگ است که روی یک سینی گرد به نام ساج پخته می گردد. بعد وسط نان را با سبزیجات، گوشت یا پنیر پر می نمایند و نان را به شکل های مختلف تا می نمایند و به قطعات کوچک تر برش می زنند. نان پس از پخت ترد و برشته می گردد و ترکیب آن با مواد خوشمزه داخلش طعمی محشر و بی نظیر دارد.

سرشیر | Kaymak

سرشیر که در زبان ترکی قیماق نامیده می گردد یکی از برترین انتخاب ها برای صبحانه است. سرشیر در ترکیه همچون ایران همراه با عسل، مربا و نان تازه سرو می گردد. سرشیر و عسل و یک استکان چای یکی از برترین پیشنهادها در طیف متنوع صبحانه های ترکی است.

پیده تخم مرغ | Yumurtali Pide

پیده یکی از غذاهای مشهور ترکیه است و در مطلب غذاهای ترکیه آن را به شما معرفی کردیم. پیده را گاهی پیتزا ترکی هم می نامند و یک خمیر قایقی شکل است که داخلش مواد مختلفی ریخته می گردد. البته معمولا روی خمیر پیده گوشت، مرغ، میگو و …. می ریزند و آن را به عنوان ناهار یا شام سرو می نمایند اما نوع ساده تر آن را می توان به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه هم سفارش داد. یومورتالی پیده یا پیده تخم مرغ یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ترکی است که مطمئنا تا چندین ساعت شما را سیر و راضی نگه می دارد! برای تهیه این پیده، تخم مرغ با همراه با گوجه و انواع پنیر روی خمیر می ریزند و بعد داخل فر قرار می دهند. البته گاهی به این ترکیب سوسیس ترکی، پیازچه و فلفل دلمه ای هم اضافه می نمایند. پیده غذایی خلاقانه است و هر سرآشپز می تواند به دلخواه موادی را به آن اضافه یا کم کند.

باز هم تکرار می کنیم که مانند تمام صبحانه های ترکی، چیزی که پیده را تکمیل می نماید یک استکان چای ترکی است. ترک ها اگرچه عاشق قهوه هستند اما هنگام صبحانه چای را ترجیح می دهند. با این حال، حق انتخاب با شماست: می توانید هر کدام از صبحانه های ترکی بالا را با یک فنجان قهوه ترک نوش جان کنید!

منبع: ozlemsturkishtable.com

منبع: الی گشت
انتشار: 15 خرداد 1401 بروزرسانی: 15 خرداد 1401 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1107

به "معرفی خوشمزه ترین صبحانه های ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی خوشمزه ترین صبحانه های ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید