طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای مجذوب کننده، متفاوت و خوشمزه

به گزارش سیکانیوز، شیرینی میکادو یکی از مناسب ترین و مالی ترین شیرینی هاست که می توان آن را تنها با چند قلم ماده اولیه ساده درست کرد. دستورهای متفاوتی از این شیرینی وجود دارد که معمول ترین آن بر پایه نان بستنی است تا جایی که در مطالب قبلی به طرز تهیه شیرینی میکادو سفید برای مراسم ها اشاره نموده ایم و می توانید آن را بخوانید. حال در این مطلب طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای خوشمزه را برایتان خواهیم گفت که با آن ظاهر مجذوب کننده، دستور متفاوتی نسبت به دیگر شیرینی های میکادو دارد.

طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای مجذوب کننده، متفاوت و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو لوله ای

  • آرد سفید 250 گرم
  • شکلات ذوب شده 200 گرم
  • کره 150 گرم
  • پودر قند 100 گرم
  • شیر یک چهارم لیوان
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای

1. آرد و کره را مخلوط کنید

شیرینی میکادو از آن دسته شیرینی هایی است که برای مجلس شادی و غم می توان آن را سرو کرد. دستورهای مختلفی از تهیه شیرینی میکادو می توان دید که یکی از آن ها شیرینی لوله ای است. پس مواد لازم را آماده و در دمای محیط بگذارید. در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای باید آرد سفید را دو تا سه بار الک کنید. حال آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. کره نرم شده را هم داخل کاسه بریزید. با دستان خود مواد را هم بزنید تا بافتی یک دست داشته باشید.

نکته: نیازی به ورز دادن زیادی خمیر نیست چراکه بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.

2. شیر و پودر کاکائو را اضافه کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای باید وانیل و پودر قند را داخل کاسه بریزید. به آرامی مواد داخل کاسه را با یکدیگر مخلوط کنید. در ادامه شیر را هم اضافه کنید. حال خمیر شیرینی را باید تا جایی ورز دهید که بافتی نرم به دست بیاید. در نهایت پودر کاکائو را هم به خمیر اضافه نموده و ترکیب کنید. دقت داشته باشید که پودر کاکائو در سراسر خمیر پخش گردد. از خواندن طرز تهیه شیرینی میکادو با گردو غافل نشوید که یکی از مجلسی ترین دستورها است.

نکته: نرمی خمیر شیرینی باید به اندازه ای باشد که بتوانید آن را لوله کنید.

3. خمیر را شکل دهید

در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی میکادو باید خمیر را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید. پس بهتر است با یاری وردنه، خمیر را به شکل مستطیل نازکی دربیاورید. دقت داشته باشید که ضخامت خمیر زیاد نباشد که شیرینی سفت خواهد شد. از سویی دیگر ضخامت زیاد خمیر، از لوله ای شدن آن جلوگیری می نماید. خمیر را به اندازه مساوی و هر تعداد که می خواهید برش بزنید. سپس هر تکه را به شکل لوله، رول کنید. برای چسباندن لبه های خمیر به یکدیگر، از آب یا کمی شیر یاری بگیرید.

4. شیرینی را بپزید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا خوب گرم گردد. سپس سینی فر را برای 15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا به رنگ طلایی دربیایند. دقت داشته باشید که شیرینی ها بیشتر از زمان گفته شده پخته نشوند که بسیار سفت خواهند شد. سینی را بیرون بیاورید و کمی زمان دهید که کاملا خنک شوند. در ادامه شکلات تلخ یا سس شکلاتی را روی شیرینی ها بریزید. در نهایت با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین و سرو کنید.

نکات تکمیلی تهیه شیرینی میکادو لوله ای

شیرینی میکادو از آسان ترین شیرینی هاست چراکه در کمترین زمان ممکن با چند قلم مواد اولیه می توان آن را درست کرد. نکات تکمیلی زیر کار تهیه آن را برایتان راحت تر خواهد نمود.

ظاهر شیرینی میکادو لوله ای

ضخامت خمیر شیرینی، زیبایی ظاهری شیرینی میکادو را تحت تاثیر قرار می دهد پس چانه های خمیر را یکسان با وردنه صاف کنید. ضخامت خمیر نه باید خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشد چراکه ضخامت زیاد منجر به سفتی و نازکی زیادی هم منجر به شنماینده شدن شیرینی خواهد شد. از سویی دیگر دقت داشته باشید که سس شکلاتی، تمام شیرینی را بگیرد.

انواع شیرینی میکادو

شیرینی میکادو یا همان میشکا را می توان با طعم های مختلفی برای مراسم و میهمانی ها درست و سرو کرد. طعم زعفران، شیره و ارده از دیگر طعم های این شیرینی خشک خوشمزه لوله ای است که باید آن را امتحان کنید. در مرحله ریختن پودر کاکائو می توانید زعفران دم نموده، پودر بادام یا پودر نارگیل بریزید. دقت داشته باشید که نرمی بافت خمیر تغییر نکند. شما می توانید حلوا زعفرانی را جایگزین مایه شیرینی میکادو بکنید و در مجلس های عزاداری آن را سرو کنید.

دستور تهیه شیرینی میکادو رژیمی

در دستور تهیه شیرینی میکادو دست تان باز است تا با ذائقه خود آن را درست کنید. در این دستور می توانید اندازه شکر را کم یا زیاد کنید. عسل، ارده و شیره انگور برترین جایگزین های شکر به حساب می آیند. این شیرینی خشک در دسته کم کالری ترین شیرینی ها واقع شده است پس همه افراد بدون هیچ نگرانی می توانند آن را مصرف نمایند. در صورت حساسیت داشتن به عسل می توانید مطلب جایگزین عسل را بخوانید تا بتوانید بدون نگرانی مقدار شیرینی آن را تنظیم کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 2 دی 1403 بروزرسانی: 2 دی 1403 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1437

به "طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای مجذوب کننده، متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی میکادو لوله ای مجذوب کننده، متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید