ایجاد 270 هزار شغل جدید برکت با سرمایه گذاری 130 هزار میلیارد ریالی
به گزارش سیکانیوز، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از ایجاد 270 هزار شغل جدید با اعتبار 130 هزار میلیارد ریال اطلاع داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، امیرحسین مدنی در مراسم شکرانه ایجاد 220 هزار شغل برکت در سال جهش فراوری و شروع عملیات اجرایی ایجاد 270 هزار شغل در سال 1400 و افتتاح همزمان 40 هزار طرح اشتغال زایی خرد، کوچک و متوسط در کشور با بیان این مطلب اضافه نمود: بنیاد برکت در سال جدید به عنوان سال فراوری؛ پشتیبانی و مانع زدایی ها ایجاد 270 هزار شغل جدید را با سرمایه گذاری 130 هزار میلیارد ریالی و مشارکت 10 بانک و موسسه اقتصادی هدف گذاری نموده است.
وی ادامه داد: بنیاد در سال گذشته 70 هزار طرح اشتغال زایی اجتماع محور و 130 طرح بنگاه محور را در مناطق محروم و روستایی کشور به بهره برداری رسانده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد در سال گذشته 13 هزار و 500 طرح عمرانی و زیربنایی را در مناطق محروم و کم برخوردار کشور اجرا نموده و در حال حاضر نیز یک هزار پروژه عمرانی دیگر را در دست اجرا دارد.
مدنی اعلام کرد: بنیاد برای اجرای این تعداد طرح اشتغال زایی و عمرانی 100 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری نموده است.
وی از گسترش فعالیت های اشتغال زایی این بنیاد برکت در سال جدید اطلاع داد و گفت: ایجاد 270 هزار شغل در سال فراوری؛ پشتیبانی و مانع زدایی ها در دستور کار است. به همین منظور، امروز تفاهم نامه همکاری با 10 بانک و موسسه اقتصادی به امضا رسید.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، سال جاری 12 هزار روستا و 350 شهرستان تحت پوشش فعالیت های اشتغال زایی این بنیاد قرار خواهند داشت.
وی با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار در مشاغل خرد و خانگی توضیح داد: فرآیند ایجاد هر شغل برکت 6 ماه زمان می برد و حتی پس از دریافت تسهیلات و راه اندازی اشتغال، مجریان و تسهیل گران بنیاد برکت باز هم تا دو سال در کنار کارآفرین می مانند و با تامین و تکمیل زنجیره فراوری، سعی می کنند تا اشتغال ایجاد شده به ثبات برسد.
مدنی با تاکید بر دغدغه رهبر معظم انقلاب مبنی بر آوردن مردم به پای فراوری و اشتغال اعلام کرد: بنیاد برکت اولین نهادی است که لبیک گفته و پویش برکت همدلی را برای تجمیع و به میدان آوردن سرمایه های مردمی جهت اشتغال زایی در مناطق محروم راه اندازی نموده است.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به پویش به روستا برمی گردم به عنوان دیگر پویش این بنیاد مطرح نمود: هدف از شروع این پویش ایجاد فرآیند مهاجرت معکوس و تامین شغل برای حاشیه نشینان شهر های عظیم برای بازگشت به روستاهایشان است.
وی راه اندازی سامانه حمایت از کسب و کار های آسیب دیده از کرونا را مورد توجه قرار داد و گفت: با یاری پلت فرم طراحی شده در بنیاد برکت، افراد می توانند شرایط کسب و کار آسیب دیده خود را ثبت کنند. این داده ها آنالیز و در نهایت، افراد واجد شرایط به وسیله بنیاد به بانک های همکار برای دریافت تسهیلات معرفی می شوند.
مدیرعامل بنیاد برکت اعلام کرد: به دلیل وجود سیستم نظارتی و حضور مجریان و تسهیل گران در کنار صاحب شغل، معوقات تسهیلات اشتغال زایی به کارآفرینان بنیاد برکت کم تر از یک درصد است و بانک ها و نهاد های اقتصادی می توانند با خیال راحت منابع شان را در اختیار معرفی شدگان از سوی بنیاد برکت قرار دهند.
منبع: خبرگزاری دانشجو