طراحی لوگو: هتل آرمانی دبی در پی کاهش ضایعات غذا

به گزارش سیکانیوز، هتل آرمانی دبی به منظور کاهش ضایعات غذایی و به صفر رساندن آن، با شرکت وین نو همکاری نموده و پیروز شده است مقدار ضایعات را کم کند.

طراحی لوگو: هتل آرمانی دبی در پی کاهش ضایعات غذا

جهت دریافت مشاوره خدمات طراحی لوگو از بهترین و باتجربه ترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی لوگو و آرم تجاری تا برندینگ حرفه ای را با بهترین قیمت از نماشو بخواهید.

هتل آرمانی دبی (Armani Hotel Dubai) پیشرو در حوزه طرح های پایداری است و با همکاری شرکت تکنولوژی وین نو در پی جلوگیری از ضایعات منابع غذایی است. این هتل با اجرای یک برنامه خوب پیروز شده به هدفش در کاهش ضایعات غذایی دست یابد و اخیرا میخواهد این اندازه را به صفر برساند.

سرآشپز این هتل با یاری وین نو قادر است ضایعات غذا را خیلی دقیق تر پیگیری کند به طوری که وزن مواد غذایی به وسیله ترازو ثبت می گردد و کارکنان آشپزخانه می توانند به وسیله تبلیت متصل به ترازو به این موضوع پی ببرند. یکی از اقدامات هتل این بوده که به سرآشپزها و پیشخدمت ها آموزش داده است تا ضایعات غذا را با سایر زباله های آشپزخانه مخلوط نکنند. به این ترتیب اندازه زباله هایی که به محل دفن زباله فرستاده می شوند کاهش می یابد. با استفاده از مواد بازیافت ضایعات غذایی می توان ضایعات غذا را به صفر رساند

منبع: کجارو / travelandtourworld.com
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1060

به "طراحی لوگو: هتل آرمانی دبی در پی کاهش ضایعات غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی لوگو: هتل آرمانی دبی در پی کاهش ضایعات غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید