سفر به شهرهای فرهنگی ترکیه

به گزارش سیکانیوز، استانبول مکانی باور نکردنی است. خانه هایی دارد با معماری زیبا و حیرت انگیز. استانبول مرکز اقتصادی، اقتصادی و فرهنگی ترکیه است و مکان های فرهنگی بسیار زیادی دارد و به این دلیل است که ما دوست داریم بارها و بارها به این شهر فرهنگی سفر کنیم.

سفر به شهرهای فرهنگی ترکیه

مسجد صوفیه نماد فرهنگی شهر استانبول

مسجد ایاصوفیه یکی از شاهکارهای معماری و تاریخی در استانبول است که میتوان آن را یک جاذبه فرهنگی موثر دانست. مسجد صوفیه استانبول زمانی کلیسای جامع ارتدوکس بوده است مسجدی که تحسین هر بیننده و گردشگری را برمی انگیزد و همواره یکی از نمادهای شهر استانبول بوده که در خط افق این شهر مانند یک تابلوی زیبا نمایان شده است.

مسجد ایاصوفیه استانبول

کاخ توپکاپی کاخی منحصر به فرد در استانبول

کاخ توپکاپی یکی از جاذبه های مهم فرهنگی شهر استانبول نیز میباشد. این کاخ در مکانی منحصر به فرد قرار گرفته شده است. هزار سال پیش نیز امپراطوران بیزانسی این زمین را برای قصرهای خود انتخاب نموده بودند. این کاخ یکی از مهم ترین جاذبه های توریستی استانبول است که مردم زیادی برای دیدن آن اقدام به تهیه بلیط استانبول مینمایند. این کاخ در یک شبه جزیره تاریخی واقع شده است و از یک چشم انداز فوق العاده برخوردار است.

کاخ توپکاپی از مهم ترین جاذبه های توریستی استانبول

مسجد سلطان احمد استانبول شاهکار معماری اسلامی

مسجد سلطان احمد یکی از پربازدیدترین مکان های استانبول با معماری زیبا و شش مناره آبی رنگش به مسجد آبی معروف شده است و یکی از زیباترین شاهکارهای معماری اسلامی است. سلطان احمد همواره می خواست مسجدی بسازد که با مسجد ایاصوفیه برابری کند.

مسجد سلطان احمد از مکان های دیدنی استانبول

کاخ دولما باغچه استانبول با معماری فرانسوی و ایتالیایی

کاخ دولما باغچه، کاخی عظیم با سبک معماری ایتالیایی و فرانسوی که تا سال 1918 محل استقرار سلاطین از جمله آتاتورک بوده است، این کاخ زیبا در کناره ساحلی بسفور واقع شده است.

کاخ دولما باغچه

برج میدن یا قلعه دختر استانبول

برج میدن استانبول، از دوره بیزانسی قرون وسطی، یک برج شناخته شده در وسط تنگه بسفر واقع شده که هم برج فانوس دریایی، برج ساعت و هم محل قرنطینه بود. بنابر افسانه ها، توسط پدری ساخته شد که پیشگویی به او گفته بود دخترش در اثر نیش مار می میرد و مرد برای محافظت از دخترش، او را به بالای برج می آورد، اما ماری که در سبد میوه پنهان شده بود به دختر نیش می زند و پیش بینی پیشگو به حقیقت تبدیل می شود.

برج میدن استانبول یا قلعه دختر استانبول

شهر سیاسی فرهنگی آنکارا

آنکارا پایتخت اصلی استانبول است و میتوان آن را مرکز سیاسی کشور ترکیه نام گذاری کرد. اما بهتر است بدانید این مرکز سیاسی دارای مکان های فرهنگی زیادی است و پس از استانبول عظیمترین شهر ترکیه میباشد. آنکارا جاذبه های دیدنی زیادی برای گردشگران دارد و فرهنگشان تقریبا شبیه ایرانی ها است و بیشتر مردم ایران به این شهر زیبا سفر مینمایند. زبان مردم این شهر ترکی استانبولی است. ساختمان های سنگی، قلعه ها و سفره های باستان شناسی توانسته اند به فرهنگی بودن این شهر یاری بسیار زیادی نمایند.

آنکارا پایتخت ترکیه

قلعه آنکارا

قلعه آنکارا را میتوان یکی دیگر از آثار فرهنگی پایتخت ترکیه به شمار آورد. قدمت قلعه آنکارا به دوران امپراتوری روم، عثمانی و همچنین سلجوقی برمی شود و با فرهنگی بودنش جزو بهترین آثار تاریخی ترکیه به شمار میرود. قلعه آنکارا یکی از نمادهای مهم فرهنگی ترکیه میباشد. این قلعه با پایتخت ترکیه کمی فاصله دارد اما جزو پربازدید ترین مکان های گردشگری به شمار میرود.

قلعه آنکارا از آثار فرهنگی آنکارا

معبد آگوستوس

معبد آگوستوس در پایتخت ترکیه شهر آنکارا و در بخش اوموس قرار گرفته شده است. این معبد یکی از مهم ترین آثار فرهنگی آنکارا میباشد. دلیل اهمیت این آثار باستانی را میتوان وجود مقبره انکیرانوم دانست. این معبد در قرن پنجم توسط رومی های شرقی به کلیسا تبدیل شد.

معبد آگوستوس در پایتخت ترکیه

موزه تمدن آناتولی

این موزه در محله آناتولی شهر آنکارا قرار گرفته است. این موزه آثار فرهنگی بسیار زیادی را در خود قرار داده است و تمامی آثار این موزه متعلق به آنکارا میباشد. موزه تمدن آناتولی در یک بازار سرپوشیده قرار گرفته که به شش قرن پیش تعلق دارد. موزه آناتولی دارای دو طبقه است و جالب است بدانید در طبقه اول آثار امپراطوری روم و یونان قرار گرفته است که برای علاقمندان به تاریخ بسیار جذاب و دیدنی است.

موزه تمدن آناتولی در شهر آنکارا

منبع: گردشبان
انتشار: 3 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 201

به "سفر به شهرهای فرهنگی ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر به شهرهای فرهنگی ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید