خرید خودرو در ترکیه چگونه است؟ (تور ترکیه)

به گزارش سیکانیوز، اگر مهاجرت به ترکیه پیش روی تان است، خرید ماشین یکی از مواردی است که ممکن است در برنامه تان داشته باشید. در این مطلب شما را برای خرید آسان ماشین نو و مراحل خرید ماشین دست دوم هدایت می کنیم. هم چنین ممکن است در خصوص نحوه دریافت گواهینامه در ترکیه با سوالاتی رو به رو شوید. در این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد.

خرید خودرو در ترکیه چگونه است؟ (تور ترکیه)

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.

انواع ماشین در ترکیه:

ماشین های ترکیه بنزینی و دیزلی هستند. در ترکیه ماشین های دیزل (مازوت) محبوب تر هستند زیرا هم مصرف سوخت شان کمتر است و هم قیمت سوخت شان حدود 1 لیر از بنزین کمتر است. این ماشین ها بعلاوه سالانه افت کمتری در قیمت دارند.

روش خرید ماشین نو در ترکیه:

برای خرید ماشین نو ضروری است که به کمپانی مورد نظرتان مراجعه و مدل مد نظرتان را انتخاب کنید. مراحل خرید و تحویل به وسیله کمپانی انجام خواهد شد و ماشین پلاک شده را به شما تحویل می دهند. اگر ماشین پلاک نداشته باشد در این حالت برگه ای جهت تحویل پلاک به شما می دهد تا به مرکز چاپ پلاک رفته و آن را تحویل بگیرید.

روش خرید ماشین دست دوم در ترکیه:

سایت های فروش ماشین دست دوم ترکیه:

در ترکیه هم مانند ایران سایت هایی وجود دارند که می توانید در آن ماشین مورد نظرتان را جستجو نموده و قرار بازدید و معامله بگذارید.

  1. arabam.com
  2. araba.com
  3. hurriyetoto.com
  4. tasit.com
  5. sahibinden.com

نمایشگاه های ماشین در ترکیه:

روش دیگری که برای خرید ماشین دست دوم وجود دارد این است که به نمایشگاه های ماشین که عموما در یک محل جمع هستند مراجعه و ماشین مد نظرتان را پیدا کنید. یکی از این نمایشگاه ها در استانبول اروپایی، جنب بازار torium mall و دیگری در باشاک شهیر واقع شده است.

مراحل خرید حضوری ماشین دست دوم در ترکیه:

  1. بعد از تماشا ظاهر و توافق قیمت خرید ماشین و گرفتن مشخصات ماشین ضروری است که شروطی را با بنگاه هماهنگ کنید. مثلا اگر می گویند 2 پارچه بویا به معنی این است که ماشین 2 جا رنگ خورده است. اگر به شما گفتند 1 پارچه دیشتیر به معنی این است که 1 قطعه تعویض شده و فنی 100% سالم است. در این حالت برای کارشناسی ماشین می روید. با پرداخت مبلغی حدود 150 لیر رنگ و تمام موارد فنی ماشین چک می گردد و برگ کارشناسی به شما داده می گردد. اگر نظر کارشناسی با حرف بنگاه یکی بوده باشد این هزینه به عهده شما خواهد بود. در غیر این صورت به عهده بنگاه است. گفتنی است که همه این موارد را باید حتما از قبل با بنگاه به توافق برسانید.
  2. در این مرحله باید به دفاتر نوتر (دفاتر ثبت اسناد رسمی) مراجعه نموده و ماشین رو به نام بزنید. معمولا در دفاتر نوتر یک مترجم فارسی زبان صدا وجود خواهد داشت که مطمئن گردد شما مسئله ای ندارید و خرید را درست انجام می دهید. در زمان خرید ماشین کلیه هزینه های قبلی مثل مالیات و جریمه و … به عهده فروشنده است ولی هزینه نوتر ترجمه پاسپورت و مترجم حدودا 250 لیر است.
  3. بعد از ثبت نوتر باید بیمه بگیرید اصطلاحا سیگورتا (sigorta) نام دارد و هزینه آن حدودا 1000 لیر است.
  4. بعد از گرفتن سند و برگ اجازه نامه ماشین (کارت ماشین) 1 ماه برای گرفتن پلاک به نام خودتان فرصت دارید. توجه کنید که پاسپورت و کد ورگی (مالیاتی) که آدرس داخلش ثبت شده باشد در تمام این مراحل ضروری است. شما با مراجعه به اداره پلیس مرکزی نزدیک به خودتان می توانید درخواست پلاک کنید. قبل از مراجعه باید به وسیله سایت، راندوو (وقت دیدار حضوری بگیرید. بعضی از مغازه های اطراف پلیس نیز با گرفتن مبلغی این وقت را برای تان می گیرند. پس از مراجعه به اداره پلیس، مدارک و پلاک ماشین رو تحویل میدهید و آن ها یک برگه پلاک، کارت ماشین و ثبت پلاک پلیس را به شما میدهند.
  5. از همان اداره پلیس آدرس مغازه ای برای چاپ پلاک نیز به شما می دهند. آن جا با دریافت هزینه ای حدود 32 لیر پلاک تازه رابه شما تحویل می دهد. پلاک تحویلی شما Ma تا Mz خواهد بود که مشخصه خارجی های مستقر در ترکیه است.

گردآوری و تنظیم: تحریریه خبرنگاران

لطفا در نشر دانسته های خود کوشا باشید.

برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.

منبع: دالاهو
انتشار: 29 شهریور 1401 بروزرسانی: 29 شهریور 1401 گردآورنده: cicanews.ir شناسه مطلب: 1192

به "خرید خودرو در ترکیه چگونه است؟ (تور ترکیه)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خرید خودرو در ترکیه چگونه است؟ (تور ترکیه)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید